• ESENT Gliceryna roślinna Czystość min. 99,5% 500ml ~ 630 G

Gliceryna roślinna

20.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena przesyłki 13.9
Lokalna 0
Paczkomaty InPost 13.9
Kurier InPost 15.9
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Metryka Produktu


Surowiec dla przemysłu (Raw Material) :
 Gliceryna roślinna >99,5%
INCL : Glycerin
Numer CAS: 56-81-5
Numer EC : 200-289-5

Zawartość min 500 ml , tj około 630 g !!!

 

Gliceryna roślinna organiczny związek chemiczny z grupy cukroli; najprostszy trwały alkohol trójwodorotlenowy (triol).

 Zastosowanie gliceryny w przemyśle kosmetycznym jest bardzo szerokie. Wykorzystuje się ja do produkcji : kremów , balsamów, pomad, mydeł. Jest dobrym rozpuszczalnikiem tłuszczy i lipidów.

 

Dla skóry ma działanie nawilżające.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie